Accident Dumbrava Rosie

11
1291

Un grav accident de circulaţie în urma căruia doi tineri au murit s-a produs, astăzi dimineaţă, în comuna Dumbrava Roşie, la doar 3 kilometri de municipiul Piatra Neamţ.

Cei doi tineri decedați sunt Pascalina Iulian Sergiu, în vârstă de 24 de ani și Vasilache Alexandru, în vârstă de doar 16 ani.

Potrivit biroului de presă al Poliţiei Neamţ, un al treilea tânăr, Sebastian Tura, a fost rănit grav şi se află în stare critică la spital.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive cu care şoferul a condus maşina. Autoturismul a fost scăpat de sub control şi s-a izbit de gardul unei societăţi comerciale, după care s-a răsturnat.

La un moment dat, şoferul a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit în gardul unei societăţi comerciale, apoi a unei case. Maşina s-a răsturnat de mai multe ori şi s-a rupt în două bucăţi. În urma accidentului, şoferul şi pasagerul din dreapta au murit pe loc, iar pasagerul din spate a fost grav rănit”, a declarat, inspectorul principal Emanuel Irina, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Cadavrele celor doi tineri care au murit au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În urma acestor analize se va constata dacă şoferul a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

sursa: Ziarul Evenimentul

 

11 COMENTARII

Lasă un răspuns