Tare ca Piatra – editia a 8-a

0
315

Tare ca Piatra are loc pe 20-21 Iulie 2013. Pentru a 8-a editie, pe langa Downhill, Skate si Streetball, am adaugat si proba de Role.

De aceasta data mutam skatepark-ul in centrul orasului, pe platoul din Curtea Domneasca, unde se vor desfasura concursurile de Skate, Role si Streetball, terenul de baschet fiind amenajat de catre partenerii nostri Sport Arena, iar proba de Dowhnill, va avea startul din varful muntelui Cozla, cu finishul la Colibele Haiducilor.

Suntem incantati sa-i gazduim pe invitatii nostri speciali, WE TOUR – un grup de 80 de rideri din toata Europa aflati in turneu la toate concursurile din Romania.
www.facebook.com/wetourworld

Tot in locatia din Curtea Domneasca se va afla si un targ HandMade, unde se vor expune si vinde cele mai interesante accesorii manuale.

Cat despre petrecerea Tare ca Piatra, aceasta va avea loc Sambata (20 Iulie) in IGLOO-ul de pe Platoul Cozla (locatia Cozla Music Fest) unde ii gazduim pe DOC & DELIRIC, alaturi de High Jet, Romanian Beatboxers (Micwave, VLOOD, Cosmin Agache,Mc B), AdrianR, alti artisti urmand a fi confirmati. Dam startul la distractie la ora 20:00, iar pretul biletului va include si transportul cu telegondola. Concurentii au intrarea libera, in baza bratarii.

In curand, ne intrecem si distram in cadrul unei editii legendare de TARE CA PIATRA.

Mai multe informatii pe site-ul oficial al evenimentului, www.tarecapiatra.org .

 

Lasă un răspuns