Ceahlaul, prima victorie in noul sezon

0
204

Ceahlăul a obținut primele puncte în noul sezon după o victorie categorică, 3-0, împotriva brașovenilor de la Corona. Partida a început practic de la 1-0 pentru gazde. Achim a deschis scorul în minutul 3, după un șut al lui Golubovic scos de Marc și o bară a lui Jula.

A urmat o jumătate de oră dominată de jucătorii lui Miriuță, dar fară ocazii mari de poartă. Bara lui Coman din minutul 41 le-a dat emoții mari suporterilor nemțeni dar echipa lui Miriuță, tehnician aflat la primul succes ca antrenor în Liga 1, a întrat în avantaj la cabine.

Ceahlăul a condus ostilitățile și după reluare. Jula a scăpat singur spre poarta lui Marc în minutul 50 dar tras slab. Zece minute mai târziu, Golubovic a marcat din centrarea lui Stana dar golul a fost anulat pentru offside. Căpitanul Ceahlăului s-a revanșat în minutul 69 când l-a învins pe Marc cu o lovitură de cap.

Cu mai puțin de 10 minute înainte de fluierul final al lui Hațegan oaspeții au rămas în inferioritate. Nou intratul Horia Popa a văzut roșu direct pentru o talpă pusă pe genunchiul lui Stana, brașovenii ajungând deja la trei eliminări în primele două etape. N-a fost singura pieredere pentru echipa pregătită de Nae Manea. Introdus pe teren în repriza a doua, tânărul atacant Sergiu Buș a părăsit terenul accidentat.

Corona a terminat în genunchi meciul de la Piatra-Neamț. Mai întâi Cazan a trimis o torpilă de la 20 de metri, scoasă cu greu de sub bară de Marc. În urma cornerului rezultat, goalkeeperul brașovean a mai scos o dată mingea din plasă, fiind învins de tizul său din echipa lui Miriuță, fundașul Andrei Marc.Corona rămâne fără punct în primele două etape, în timp ce moldovenii bifează prima victorie în noul sezon. A fost meciul cu numărul 100 pentru Nicolae Manea pe banca unei echipe de Liga 1.

 

Lasă un răspuns