Înscrie o carte

0
272

„Înscrie o carte” este un proiect ce-i va ajuta pe iubitorii de lectură să-și satisfacă setea de a citi și promovează schimbul de cărți între cititori, într-un mod cât mai eficient.
Pentru a te putea înscrie trebuie să ai una sau mai multe cărți pe care ești dispus să le donezi. Tot ce ai de făcut este să înscrii cartea/cărțile pe care ești dispus să le oferi, specificând TITLUL, AUTORUL, CATEGORIA ( science fiction, romance, etc) și NUMĂRUL DE VOLUME. Poți înscrie cărțile aici: https://docs.google.com/forms/d/1Xz84wtF9-dqOQ6rQ7S3G-z_P4cf-1UfBlqF44REdJxY/viewform

Apoi, vei fi anunțat cum vei putea preda cărțile la punctul de colectare, și în ziua evenimentului te vei putea prezenta să îți alegi din titlurile disponibile un număr egal cu numărul de cărți donat, minus 1 (cei care donează o carte vor putea să-și aleagă o altă carte).

Activitatea este deschisă atât celor care donează cărți, care își vor putea alege gratuit din titlurile colectate,cât și persoanelor care doresc doar să ia o carte, acest lucru fiind posibil contra unei sume începând cu 2 lei/ carte.

TERMENI ȘI CONDIȚII :
– Donația de cărți este permanentă! Cărțile donate nu vor fi returnate!
– Cărțile trebuie să fie în stare bună;
– Se acceptă cărți într-o limbă de circulație internatională;
– Nu se acceptă manuale școlare;
– Se poate dona orice număr de cărți, dar nu se poate lua decât numărul de cărți aduse minus una;
– Donația se va face pe bază de semnătura;
– Activitatea este deschisă tuturor, fără limită de vârstă;

Această activitate se dorește a fi un precedent pentru proiecte sociale și culturale în comunitatea nemțeană, cărţile primite urmând să fie donate unei instituţii preum o bibliotecă rurală sau un centru de copii.

Evenimentul va avea loc pe 3 august incepand cu ora 18.

CREEDem în oameni!

 

 

Lasă un răspuns