Un dar, un zambet ! @ Piatra Neamt

0
267

Știm că este nevoie de mai mult decât un Dar pentru a întreține un Zâmbet, însă la fel cum orice drum începe cu primul pas, și contribuția noastră poate fi importantă pentru a aduce fericire!

Pentru că nu este o regulă să fim buni doar de Paști și de Crăciun, sâmbătă, 10 august 2013 între orele 13:00-18:00, echipa CREED vă așteaptă să aduceți hăinuțe și jucării pentru copiii nevoiași din județul Neamț.

Hăinuțele și jucăriile, ce pot fi pentru orice vârste între 0 și 18 ani, vor fi strânse sâmbătă în Foisorul din Parcul Tineretului din Piatra Neamț, urmând ca mai apoi să fie sortate și distribuite către copii și tineri din centrele care adăpostesc copii și minori, precum și către cei care provin din familii foarte sărace.

Inițiativa acestei colecte aparținei voluntarei Burcu Kara, din Turcia, care este de 4 luni în asociația CREED, și continua seria evenimentelor inițiate în cadrul SET – Sunt European Tânăr, cel mai recent eveniment constând într-o colectă de cărți, ce vor fi donate către aceleași centre.

Într-un gest simbolic vom încheia ziua de 10 august 2013 cu aprinderea unor lampioane care vor forma o cărare de lumină în parcul Tineretului din Piatra Neamț cu scopul a sensibiliza comunitatea cu privire la riscurile consumului de stupefiante şi ca semn al deciziei de a spori eforturile şi cooperarea în vederea creării unei societăţi fără droguri.

Partenerii locali ai asociației CREED sunt: Asociația Sens Civic, Direcția Județeană de Tineret și Sport, Primăria Municipiului Piatra Neamț și Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț, structura teritorială a Agenției Naționale Antidrog.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteți contact pe Andrada Gherasim la numărul de telefon:0740507182 sau e-mail creedromania@gmail.com.

Vizita în Parcul Tineretului vă va oferi și prilejul de a întâlni atelierele din cadrul Alambicului de Arte, eveniment ce se desfășoară în perioada 10 – 11.08.2013.

Tic, Tac, puțin timp a mai rămas!

 

Lasă un răspuns