LIBE / Alexandru Rusu / Luchis @ Ze Germans

0
237

Sâmbăta asta, 28 septembrie 2013, vino la cel mai tare party ever în Ze Germans, de la ora 22:00.

Nascut la Iasi , Lucian Rotaru sau libe dupa cum il stiu prietenii , a capatat o pasiune puternica pentru sound-ul electronic in anul 2006.La finalul anului 2010 porneste un brand local numit „Housecommunity” , iar la inceputul anului 2011 da startul la o serie de petreceri cu artisti precum Priku,Cezar,Dan Andrei,Suciu,Mauss,Matei Tulbure si multi altii,sub acelasi brand.

Cea mai importanta realizare a sa reprezinta evenimentul marca Vrijbuiters de la renumitul club Studio 80 , Amsterdam , din vara anului 2011.Momentan pregateste noi evenimente pentru scena Ieseana.

https://www.facebook.com/pages/Housecommunity/175183059178508?fref=ts
https://soundcloud.com/housecommunity-1
https://www.facebook.com/lucian.rotaru.3
https://www.facebook.com/Bratias

– ALEXANDRU RUSU (Mountain Beach / Zebra Events / Trin Records)

S-a facut remarcat pe plan local cand a inceput proiectul numit Moutain Beach, unde a fost rezident 3 sezoane mixand alaturi de nume ca Hector Moralez, Brothers Vibe, Federico Molinari, Nima Gorji, Cezar, Praslea, Ali Nasser, Chris Simoonds, fiind apreciat de toti acestia. A participat la numeroase evenimente organizate de 12hdm mixand alaturi de Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Masomenos, Valentino Kanzyani,Makam iar in vara anului 2012 a participat la cunoscutul eveniment Sunwaves.In calitate de producator este abia la inceput semnand prima piesa la labelul Trin Kollectiv care a iesit la sfarsitul lunii mai.
Planurile de viitor sunt o aprofundare a cunostintelor tehnice si o clasare cat mai buna in mediul muzical existent. Alexandru Rusu, se prezinta ca un new commer aparte nedorind sa fie influentat de nici un fel de miscare sau opinie din exterior urmandu-si simturile artistice si privind cu incredere catre ceea ce va urma.

http://soundcloud.com/alexrusu
https://www.facebook.com/AlexRusuu

– LUCHIS ( Asterism Music )

Intrare : 10 lei

 

Lasă un răspuns