Concert @ Pub Km 0

0
598

Formaţia de metal progresiv Addiction va susţine un recital în Pub Km0 din Piatră Neamţ pe dată de 29 noiembrie.Concertul va face parte din turneul de promovare al albumul Genesis .În deschidere invitaţi special trupa Havoc din Piatra Neamţ

https://www.facebook.com/trupa.addiction

A trecut aproape un an. Aproape un an de când un grup de puştani şi-au luat inima-n dinţi şi instrumentele în spate şi dincolo de zidurile studioului “Sfera” au început a transpune în digital ce avea să fie primul album al trupei “Addiction”: “GENESIS”.

“Genesis e un proiect de suflet pentru fiecare dintre noi, e mai mult decât primul album, e prima dragoste pe care nu o uiţi niciodată. E unul dintre motivele pentru care am ales că tema albumului să reprezinte “un permanent nou început”, am deschis o carte infinită la pagini care pe noi ne-au impresionat şi pe care am vrut să le împărtăşim tuturor, am deschis la 12 pagini diferite, unice, pagini pline de dragoste, ura, psihoza, confuzie, revelaţie, poate chiar şi speranţa, pagini stranii dar având un numitor comun: un nou început. Genesis.”, a declarat clăparul Răzvan Popa.

Proaspăt ieşit din “Sfera”, “Genesis” a încăput pe mâinile maestrului Cristi Gram (Phoenix) căruia I s-a încredinţat extrem de dificilă artă a mixajului audio, că apoi să fie forjat de nemţii de la Dreamsound Studios într-un master care a bătut în cuie ce este astăzi “Genesis”. Dar că şi la orice altă creaţie mai puţin palpabilă, “Genesis” avea nevoie şi de un creator plastic.

Şi astfel a apărut Andrei Moldovan (graficianul revistei “Harap Alb Continuă”). “Andrei a adus ideea noastră în plan vizual şi chiar a îmbunătăţit-o, că şi orice alt artist, s-a implicat personal în proiect. A adus trecerea epocilor în faţetele din interiorul cercului, a adus Uroborus – şarpele mitic al infinitului – care să îmbrace elementul principal al coperţii, “copacul vieţii” şi nu în ultimul rând a adus calitate vizuală, a definitivat coperta albumului şi astfel şi albumul în sine.”, a mai declarat Răzvan Popa.

Formulă actuală “Addiction” este: Victor Apetrei (voce), Răzvan Popa (clape), Silviu Paraschiv (chitară), Alex Muşat (tobe) şi Ionuţ Drăghici (bass).

Trupa Havoc a fost formată în luna februarie a anului 2013 având componentă iniţială: Clopoţel Petru-Voce, Buhaceanu Ştefan-Chitară Ritm, Jega Răzvan-Chitară Solo, Creţu Voicu-Bass şi Davidoae Miruna-Tobe. Este o trupa de metal. De la formare a susţinut 3 concerte, toate având loc în Piatră Neamţ, ultimul fiind pe dată de 13 a lunii septembrie, când membrii formaţiei au distribuit şi 5 copii gratuite ale EP-ului(Easy Play) conţinând 4 piese de pe viitorul album. Trupa se pregăteşte de lansarea primului album, numit „Layers of Downfall„. Recent, vocalistul a fost schimbat, dar cel nou, Ţăranu Cosmin, e foarte promiţător. Pentru mai multe detalii despre trupa Havoc,imagini sau melodii,căutaţi pagină de facebook Havoc-Official. Havoc aşteaptă un public cât mai numeros.

Pagină de Youtube: http://www.youtube.com/user/HavocOfficial2013
Pagină de Facebook: https://www.facebook.com/pages/Havoc-Official/481339318582630?ref=hl

Video: Havoc – Blind

Video: Addiction-Nebunii Calatori

Ora 21:00
Bilete:10 Ron la intrarea în club

 

Lasă un răspuns