AWD House & Alex Rusu @ Club Central

0
289

În prima seara de Craciun (25.12.2013), de la ora 22:00, echipa Tare Ca Piatra & Cozla Music Fest are onoarea de a-i aduce împreuna pe AWD House (TBF & Piftek) și Alex Rusu, pe o scena de sărbătoare și optimism, garantând o petrecere de zile mari, care promite sa îmbine revederile și distracția într-o atmosfera eleganta și familiara.
http://www.facebook.com/tarecapiatra.neamt

http://www.facebook.com/CozlaMusicFest

AWD HOUSE e un crew cu aproape 10 ani de experienta in spate si ii are ca membri pe TBF, Piftek, Narcis si Kosta. Imparatsind aceeasi pasiune pentru o nisa nu foarte exploatata a industriei house, i-a facut UNICI in Romania pentru stilurile abordate si experientele create. Sunt nelipsiti din warm-up-urile tuturor artistior de talie internationala, promotori ai genului, atat in tara cat si in strainatate.

TBF aka Tibi Fratila, cunoscut ca unul dintre cei mai de seama reprezentanti ai stilului electronic vintage de calitate, si-a inceput ascensiunea inca din 2007. Drept consecinta a nevoii sale de experimentare si stransa legatura cu publicul cunoscator, TBF continua sa ne distreze cu cele mai animate combinatii de Chicago house, cu nuante disco si influente de London underground. A avut colaborari importante cu nume grele din bransa, cum ar fi DJ Sneak, Derrick Carter, Loco Dice, Phil Weeks, Chez Damier si multi altii.

http://soundcloud.com/tbf

Piftek isi are debutul artistic in 2005, stilul preferat abordat fiind tech house. De-a lungul timpului a mixat fie ca rezident, fie ca guest in cluburi importante din marile orase ale tarii (Cluj, Sibiu, Iasi, Craiova, Bucuresti), fapt care l-a propulsat direct in prim-planul industriei. Stilul si principiile sale muzicale l-au adus pe scena alaturi de multe si diverse nume importante: Lee Burridge, Rhadoo, Hector Moralez, Chris Simmonds, Craig Hamilton si altii.

http://soundcloud.com/piftek

Cat despre Alex Rusu, prea bine cunoscut si indragit cel putin pe plan local si regional, rezident Mountain Beach Piatra-Neamt si Zebra Bacau in trecut, si-a facut aparitia in deschiderile multor petreceri de amploare, cele mai recente si de avengura colaborari fiind in cadrul Sunwaves 14 si Maraton Iasi.

http://soundcloud.com/alexrusu

Intrare:
20 RON inainte de ora 00:00
30 RON dupa ora 00:00

 

Lasă un răspuns