Proiect cultural: Facultatea de arhitectură, Piatra Neamț 2014

0
337

Proiectul FACULTATEA DE ARHITECTURĂ implică furnizarea de informații utile cu referire la domeniul arhitecturii și implicațiile acestuia. Publicul țintă principal al proiectului este liceanul. Justificarea proiectului este dată de necesitatea unei baze informaționale pentru o decizie cu privire la etapa viitoare în perioada educatională și de formare a tinerilor.


Proiectul se desfășoară sub forma unor prezentări lunare ale celor mai importante facultăți de arhitectură din Romania și lume și a implicațiilor profesiei de arhitect. Prezentările vor include expuneri și proiecții de film și se adresează în principal elevilor de liceu. Proiectul vine în ajutorul urmării cursurile facultății de arhitectură indiferent de centrul universitar ales. Nevoia acestuia se resimte în lipsa de informații și a prejudecăților din jurul domeniului.

Proiectul are loc pe data de 03.02.2014 la Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu, sala Tezaur, de la ora 16:00.

Prezentarea opțiunilor pentru admitere și a oportunităților de carieră ulterioare vor fi făcute obiectiv, iar la sfârșitul întâlnirii vor putea fi puse întrebări.


Pe lângă referințele de arhitectură întâlnirile vor beneficia de consiliere motivațională de natură psihologică. Acest lucru este considerat necesar pe baza unor observații legate felul în care sunt luate deciziile care privesc învățământul superior în perspectiva viitorului profesional al tinerilor din ciclul liceal.

Regăsiți aici pagina oficială de Facebook a proiectului.

 

Lasă un răspuns