Cupa Piatra Neamt – ski alpin

0
534

Dragii nostri,

Chiar dacă vremea este în încălzire, pârtia de pe muntele Cozla permite încă desfăşurarea sporturilor de iarnă. Acest sfârşit de săptămână se anuntă plin de surprize şi evenimente. Astfel, vineri 21 Februarie, va avea loc concursul de schi alpin urmat  sâmbatâ, 22 Februarie, de SnowFest Winter Tour.

Competiţia Cupa Schi Alpin din 21 Februarie este organizată de Perla Invest in parteneriat cu Zen World Extreme şi cu sprijinul a numeroşi sponsori, valoarea premiilor fiind de peste 1.500 EUR.
Concursul se desfăşoară într-o singură manşă de slalom uriaş cu 24 de porţi, categoriile de vârstă şi sexe fiind fete si baieti sub 10 ani, 11-15 ani, 16-20 ani, 21-30 ani, 31-40 ani, 41-50 ani, peste 50 ani.

Inscrierile se fac pe office@cozlaparc.rooffice@zwe.ro sau in ziua concursului la centrul Zen World Extreme, situat pe Platoul Cozla.

Pentru sambata, SnowFest Winter Tour, va propune numeroase evenimente şi jocuri interactive, concursuri şi petreceri la baza pârtiei, totul culminând cu o tombolă a cărui caştigator va beneficia de un sejur de 5 zile in Alpii Francezi, sejur organizat de SnowFest.

O alta surpriză pregătită pentru acest weekend este si test drive-ul Ţiriac Auto, organizat  la baza Partiei Cozla, unde sunteti asteptati să admiraţi şi să testaţi cele mai noi modele de teren ale mărcii Ford.

 

Lasă un răspuns