Portia de cunoastere – Stabilește obiective si atinge-le!

0
263

Stabilește obiective si atinge-le!
Cum sa iti cresti nivelul succesului personal schimband perspectiva?
Cu siguranta nu iti vei atinge toate obiectivele, dar daca iti vei stabili obiective si vei actiona, vei obtine mult mai multe rezultate pozitive decat daca nu iti stabilesti obiective! Nu este o formula magica, este pur si simplu o simpla observatie pe care o poti face uitandu-te cu atentie in jurul tau. Cunoscand informatii specifice, iti poti creste semnificativ rata de succes in obtinerea rezultatelor dorite. Mai mult decat atat vei deveni persoana potrivita pentru mentinerea si, apoi, cresterea nivelului de succes. Vei invata care resorturile interioare si tehnicile potrivite pentru a ramane plin de energie si entuziast cu privire la obiectivele tale si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Cine devii in timp ce iti indeplinesti obiectivele? Ce faci, te face!
În urmă cu aproximativ 8 ani am fost intrebat de unul dintre mentorii mei care sunt obiectivele mele? I-am raspuns cu senintate ca ”obiectivele mele sunt in capul meu”. Si-a dat imediat seama ca nu aveam obiective clare si precise care sa ma motiveze, a zambit si mi-a spus ca lucrurile vor evolua pentru mine cand imi voi scrie obiectivele pe hartie! In mai putin de un an de cand am inceput sa fac mici schimbari am devenit mai constient de relatiile din familie, mi-am schimbat jobul si ne-am mutat in propria casa. Anul 2006 a fost o schimbare majora si , de fapt, a fost inceputul unor alte schimbari succesive care in urma cu putin timp mi s-ar fi parut inaccesibile.
În acest moment, pot spune, ca fac lucrurile care imi plac si impartasesc cu entuziasm celor din jur secretele obtinerii rezultatelor propuse. Nu conteaza de unde vii, conteaza incotro vrei sa te indrepti. Aceste informatii vreau sa ti le transmit si tie.

Ce spun cei care care au participat deja?
Mici schimbari facute consevcent pentru o perioada de timp pot fi solutia si pentru tine. ”Este cea mai buna oportunitate sa faci lucrurile altfel decat pana acum. Atunci cand pleci de la training te vei indrepta intr-o alta directie in viata” spune Adriana, team leader.
Cele mai bune solutii sunt cele simple si de bun simt. ”Sfaturi si unelte simple, commonsense dar geniale daca sunt aplicate exact si complet” marturiseste Adina, brand manager.

Ce înveți dacă vii și ce pierzi dacă nu vii?
Ce o să înveți dacă participi la acest curs?
1. Timpul este cea mai importanta resursa in atingerea obiectivelor. Cum ne raportam la timp si felul in care ne folosim timpul face diferenta.
2. Relatia obective – Succes.
3. Relatia Obiective – Planificare.
4. Relatia Obiective – Obiceiuri.
5. Stabilirea obiectivelor in 6 pasi.
6. Tehnici eficiente de atingere a obiectivelor.

Ce o să pierzi dacă nu vii la acest curs?
• Știai că imaginatia este mai importanta decat experienta cand stabilesti un obiectiv? Dacă nu vii la acest curs nu vei ști cum sa folosesti la maximum imaginatia in stabilirea obectivelor.
• Știai că nivelul succesului tau este dat de agenda ta zilnica? Cum vei sti sa-ti construiesti agenda investind cea mai mare parte din timp lucrand la obiectivele tale?
• Și nu în ultimul rând, nu vei ști care sunt tehnicile simple si la indemana oricui care fac diferenta intre ”intentie buna” si ”rezultat pozitiv”.
După cum ai observat este vorba despre informații care iti vor imbunatati semnificativ nivelul de obtinere a rezultatelor si, mai important, vor adauga caramizi care te vor construi pe pe tine ca persoana.
De ce este acest curs GRATUIT? Pentru ca iubesc ce fac si as face-o oricum gratuit, imi satisface nevoia de contributie si pentru a deveni cunoscut publicului, promovand astfel ideile care au functionat si pentru mine.
Când are loc acest curs?
Pe data de 24 februarie 2014, de la ora 18:00 la ora 20:00 la Portia de cunoastere, la The Library Bar

Îți mulțumesc că ai citit cu atenție și sunt nerăbădător să ne vedem!
Numele meu este Gabi Pascal sunt project manager si consultant in dezvoltare organizationala, decizii executive si leadership. Am o experienta de 16 ani in managementul proiectelor si formarea de echipe. Absolvent al Facultatii de Teologie, Iasi, Master in Managementul Proiectului international (SNSPA Bucuresti), am studiat recent Executive Decisions (Cornell University, USA) si Value Centered Leadership (DePaul University, USA). Lucrez din 1997 in zona organizatiilor non-profit (ONG). Sunt Vicepresedinte al Asociatiei Empower Romania.

 

Lasă un răspuns