Şocant! Viteza ucide un licean – Piatra Neamţ

5
1006

Răzvan Târâlă a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce s-a izbit cu maşina de un copac. Alţi patru prieteni care erau cu el au scăpat cu viaţă.

Un groaznic accident rutier a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4, în Piatra Neamţ. Cinci tineri se întorceau cu maşina de la un club şi se deplasau pe strada Ştefan cel Mare. La volan, Răzvan Tîrîlă, un tânăr de 18 ani, elev la un liceu din oraş, care avea permis de vreo trei luni de zile. A ţinut acceleraţia, furat de şoseaua netedă, până când n-a mai putut controla volanul şi s-a izbit extrem de violent cu maşina, într-un castan din zona Colegiului Tehnic “Forestier”.

Pentru Răzvan Tîrîlă, cursa vieţii s-a sfârşit. Când au ajuns poliţiştii şi medicii la faţa locului, priveliştea era de nedescris. Nu s-a impus intervenţia descarcerării, dar maşina era distrusă şi tinerii urlau de durere. Acul kilometrajului era oprit la 130 km/h dar din cercetările poliției reiese că acesta avea 180 km/h, iar la locul accidentului a rămas în urmă o baltă mare de sânge. Autoturismul era un Ford Focus. Echipajul de pe ambulanţă l-a găsit pe Răzvan în stop cardio-respirator şi a început manevrele de resuscitare, care au fost continuate pe drum, până la spital. Aici, medicii din UPU l-au preluat şi au încercat tot ce au putut pentru a-l salva, dar rănile erau prea grave.

Prietenii lui au rămas toţi internaţi pe ortopedie, cu răni mai grave sau mai uşoare. După impact, s-au lovit foarte tare, dar erau conştienţi şi unul dintre ei a sunat la 112. În scurt timp la locul tragediei au ajuns mai multe ambulanţe şi un echipaj SMURD care a preluat doi dintre răniţi. “După primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că şoferul, un tânăr de 18 ani, conducea cu viteză excesivă şi a pierdut controlul volanului, izbindu-se de un copac de pe marginea şoselei. Conducătorul auto a fost transportat la spital, unde a decedat, iar restul pasagerilor, tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 19 ani, au rămas internaţi pentru îngrijiri. Poliţia continuă cercetările pentru a stabili exact împrejurările producerii acestui accident”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, ofiţerul de presă al Poliţiei Neamţ. Urmează să se efectueze necropsia tânărului şi o expertiză tehnică, iar supravieţuitorii vor fi audiaţi.

Transmitem condoleanţele noastre familiei şi celor îndureraţi! Dumnezeu să îl odihnească!

Sursa : Articol preluat partial de pe  ZiarulCeahlaul.ro

 

5 COMENTARII

 1. Razvan, prietene, nu voi uita niciodata ca ai fost mereu alaturi cand a fost nevoie. Se pare ca dumnezeu nu este intotdeauna cinstit.. ai disparut prea repede dintre noi! Sper sa iti gasesti locul acolo sus.. ai grija de tine.. 🙁

   
  • Dumnezeu nu este drept?….prietene…Dumnezeu este atotputernic..face ce vrea, cand vrea..asta a fost hotararea lui Dumnezeu…si Dumnezeu hotaraste drept!

    
 2. Foarte necinstit e Dumnezeu cand iti apasa pedala de acceleratie pana la 180km/h in oras … Dumnezeu sa-l odihneasca in pace , teribilismul si viteza costa .

   
 3. Niciunul dintre voi nu veti sti ce a fost in inima lui ! Nu si-a dorit asta in niciun caz….numai noi cei 6 din acea seara de la OMV vom sti.. Te iubesc fratele meu te iubesc si mi-e dor de tine…Dumnezeu sa te odihneasca in pace….te iubesc….:((((

   

Lasă un răspuns