Grav accident de circulație în Piatra Neamț

4
948

Accident rutier grav pe o şosea din Piatra Neamţ. O maşină condusă cu viteză a lovit mortal un bărbat, (prenume Cristi), care traversa pe o trecere de pietoni. Şoferul, Adrian Baciu, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul, marca Saab, a derapat aproape 250 de metri şi s-a oprit violent într-un stâlp, pe care l-a dărâmat peste o casă. Surse neoficiale susţin că acul indicatorului de viteză era blocat la peste 210 km/h.

După impactul violent, bărbatul de la volan şi un pasager au rămas blocaţi în caroseria deformată. Abia după ce taie o parte din caroserie, pompierii îşi dau seama că misiunea e mult mai dificilă. Ei au ridicat stâlpul electric, care a strivit partea din faţă a maşinii.

Şoferul are picioarele prinse sub caroseria deformată şi acuză dureri grave. Ajuns la spital, șoferul a decedat din cauza unei hemoragii. Sursă + Video

 

4 COMENTARII

 1. Eu sunt sigur ca prostia e in floare in tara asta. Acel om care pentru voi traversa linistit si regulamentar pe trecerea de pietoni era mai exact un betiv ce zacea intins pe strada. Mai bine nu publici niciun articol, decat sa o faci si sa demonstrezi cate informatii concrete ‘detii’.

   
  • Conform unui raport primit de la poliţie, acel „beţivan” nu era tocmai un beţivan… era un pieton, ce trecea regulamentar strada. Acum, conform aceluiaşi raport, se pare că acul vitezometrului era blocat la 210 km/h şi nu 185. Dacă vreţi să intrăm mai tare în detalii, putem să vă spunem chiar şi faptul că piciorul lui Cristi a fost regăsit pe acoperişul unei case. A fost şi decapitat! Dumneavoastră de unde aţi făcut rost de informaţiile acestea? Din zvonuri?

    
   • Mai Thomas , sunt curios tare cum ai intrat tu in posesia acelui raport de la politie ( ai si tu pile pe acolo ), as vrea sa l vad si eu , chiar sunt curios .

     

Lasă un răspuns