Ceahlăul – Viitorul 1-2. Meci nebun la Piatra Neamț!

0
789

Meciul de la Piatra Neamț, dintre Ceahlăul și Viitorul, s-a terminat cu un scandal de proporții. În îmbrânceala iscată pe drumul către vestiare au fost implicați și patronii celor două echipe, Angelo Massone și Gheorghe Hagi.

„A fost hoție pe față!”, acuză finanțatorul italian al grupării nemțene, cel care a dat și tonul momentelor de tensiune de după fluierul final, pornind un conflict tocmai cu omologul său, Gheorghe Hagi, care este și antrenorul propriei echipe.

Massone a terminat meciul în tribune, după ce a protestat pe teren la penalty-ul acordat Viitorului în prelungiri. Ceahlăul a riscat chiar să piardă jocul la masa verde, arbitrul comunicându-i căpitanului echipei moldave că îi acordă oficialului 3 minute pentru a părăsi terenul și a se duce în tribune .

Au mai trecut 5 minute de la eliminarea italianului până la fluierul final. Pe drumul spre vestiare, Hagi i-a spus: „Bine ai venit în România!”, iar Massone a izbucnit și la adresa „Regelui”, reacționând neplăcut la auzul vorbelor de întâmpinare ale acestuia. Au început apoi îmbrâncelile, iar conflictul s-a generalizat, acolo fiind implicați jucătorii și membrii celor două staff-uri. Și Hagi a fost îmbrâncit și bruscat și și-a exprimat destul de sonor nemulțumirile. A fost nevoie de intervenția stewarzilor pentru a calma spiritele.

„Hagi a fost un jucător mare, unul dintre cei mai mari din lume. L-am admirat, dar și-a permis ca pe drumul spre vestiare să îmi spună: ‘Bine ai venit în România!’ E o rușine ce s-a întâmplat!”, a declarat Angelo Massone, la finalul meciului Ceahlăul – Viitorul 1-2.

După incidente, cei doi s-au evitat reciproc. Când Hagi a venit să ofere declarații la microfonul Digi Sport, Massone a venit să poarte o discuție civilizată cu acesta, dar „Regele” l-a refuzat, transmițându-i: „Nu avem ce discuta!”.

Hagi a refuzat să comenteze, apoi, pe marginea momentelor tensionate de la finalul meciului.

Sursa: DIGISPORT

 

Lasă un răspuns