TEDxPiatraNeamt – The Science of Success

0
647

20 Iunie 2015, Teatrul Tineretului

Succesul poate veni peste noapte sau poate fi rodul unor ani de muncă. Însă de fiecare dată este vorba de perseverență, dezvoltarea abilităților, curaj și poate nebunie. Tainele succesului se pot învăța, și cine sunt cei mai în măsură să predea decât oamenii care, de-a lungul timpului, au ajuns să-l cunoască și care sunt dispuși să îl împărtășească cu voi, sâmbătă, 20 iunie, la Teatrul Tineretului, în cadrul celei de-a doua ediții TEDxPiatraNeamt. Tema evenimentul din acest an este The Science of Success (Știința succesului). Vorbitorii sunt din domenii diferite și vor aduce știința succesului mai aproape de publicul spectator.

Cine sunt vorbitorii?

tedx22

Andreea Raicu

A devenit persoana publică când a câștigat Elite Model Look. A debutat apoi în televiziune, unde a lucrat timp de 18 ani. A pus bazele unui concept unic pe piața din România, platforma online www.andreearaicu.ro și a devenit speaker motivațional, bazându-și discursurile pe propriile experiențe și pe cursuri de dezvoltare personală pe care le-a urmat din India până în Brazilia.

Cătălin Frâncu

Inginer software, absolvent al MIT, celebra universitate americană de tehnologie, fost angajat Google, Cătălin Frâncu este fondatorul Dexonline, primul dicționar online al limbii române, care în prezent deservește aproximativ 3 milioane de oameni cu peste 12 milioane de căutări lunare.

Zsolt Torok

Ghid montan, alpinist profesionist de peste 20 de ani, speaker motivațional, este unul dintre cei mai buni alpiniști tehnici din România. A trecut prin clipe cutremurătoare, la propriu, aflându-se pe vârful Everest în timpul cutremurului din Nepal din mai 2015. Principiul care îl ghideaza „Ascensiunea nu are rost dacă nu îți place și nu o trăiești din plin.”

Sorina Lupu

Studentă în anul IV la Facultatea de Electronică din București. La doar 15 ani a câștigat două premii din partea NASA (Agenția Spațială Americană) în SUA, iar recent premiul Agenției Spațiale Europene. Au urmat un internship la CERN (Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară) și premiul din cadrul Congresului Internaţional de Astronautică de la Beijing.

Ioan Alexandru Strugariu

Ioan  Alexandru a descoperit, de aproximativ trei ani,  prin dorința sa de a se autodepăși, cum poate să aducă o schimbare în bine. A alergat un ultramaraton de 181 km, de la Rădăuți la Iași, pentru susținerea a 350 de copii orfani din Valea Plopului.

Tudor Cobâlaș

Tudor și-a început cariera în IT ca designer într-un accelerator de inovații pentru industria financiară în Amsterdam. În 2011 a fondat XL Team, o companie inovativă de software, lansând recent SafeDrive, aplicația care recompensează șoferii care nu folosesc telefonul la volan.

Eliza Chirilă

Originară din Neamț, delegatul de tineret al României la Organizația Națiunilor Unite în perioada 2013-2014 crede că nu calea spre succes este cea care trebuie căutată – calea se arată singură, atunci când muncești cu seriozitate și responsabilitate.

Vlad Grigore

Project Manager cu o experienţă de peste 10 ani în banking. Co-fondator „Today You Can Do Anything”, comunitatea celor pasionaţi de depăşirea limitelor şi ieşirea din zona de confort. La „Mongol Rally” a parcurs într-o lună 19.124 km de la Londra (UK) până în Ulaanbaatar (Mongolia), iar în altă aventură a făcut 3.000 km într-o ricșă prin Peru.

Orlando Nistor

De la vânzător ambulant de haine, muncitor necalificat pe şantier şi barman, la director de vânzări, apoi manager al companiei numărul 1 de fashion retail din lume. Creatorul primului HUB din Piatra-Neamţ crede că micile secrete ale succesului sunt ca un ulei de calitate pentru orice sistem.

Un moment excepțional va fi interpretat de artista Diandra Bancu, care la cei 11 ani are în palmares 35 de premii şi trofee, participări la emisiuni televizate şi la acţiuni de caritate. De asemenea, tânăra Diandra a fost finalistă la NEXT STAR 2014.

Participarea la eveniment se face pe bază de bilet. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe www.tedxpiatraneamt.ro, pe pagina de Înscrieri și să vă rezervați locul în sală! Primele 50 de bilete beneficiază de 30% reducere. Oferta este valabilă până pe 9 iunie 2015. Înregistrează-te din timp!

Evenimentul este organizat la inițiativa CREED România, fiind susținut de Primăria Piatra Neamț, Autonom Rent-a-Car, Mecanica Ceahlău SA, Sensiblu, Central Plaza Hotel, Perla Invest, PepsiCo, Grolsch, Teatrul Tineretului, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Deca Interior și Florăria Junior.

tedx3

 

Lasă un răspuns