Bicaz Kayak Fest

0
306

Esti competitiv? Vino si pedaleaza cu noi pe lacul Bicaz!

In zilele de  3 si 4 octombrie 2015 iubitorii ambarcatiunilor usoare sunt asteptati pe lacul Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlau din judetul Neamt, unde va avea loc prima editie a evenimentul Bicaz Kayak Fest, manifestare ce urmareste promovarea, incurajarea si dezvoltarea comunitatii kaiaciste din Romania, a relatiilor interumane bazate pe fair-play si respect reciproc, precum si promovarea celei mai pitoresti zone din judetul Neamt.

Locul de START/FINISH a competitiilor din cadrul evenimentului Bicaz Kayak Fest  va fi pe plaja satului Ceahlau.

Pentru ziua de de Sambata 3 octombrie 2015 sunt programate concursurile de maraton si semi-maraton:

  •      Concursul de maraton se va desfasura pe o distanta de 40 de kilometri, cu plecare de pe plaja satului Ceahlau spre barajul Bicaz si retur.
  •      Concursul de semi-maraton se va desfasura pe o distanta de 20 de kilometri, cu plecare de pe plaja satului Ceahlau spre barajul Bicaz , cu intoarcere in dreptul satului Izvorul Alb si retur.
  •      Traseele sunt usoare si frumoase, (nu necesita pregatire fizică deosebita) in asa fel incat după parcurgerea lor sa avem cu totii suficienta energie pentru a ne bucura de o seara minunata alaturi de prieteni.

 

Duminica 4 octombrie 2015 cei care mai au energie si vor sa castige un caiac Riot Brittany oferit de Hibiscus Sport pot participa la concursuri de eskimo-rolling  si sprint. Marele premiu se va acorda castigatorului desemnat al celor trei probe maraton, eskimo-rolling si sprint.

Pentru inscrieri sau alte detalii, va invitam sa accesati http://bicazkayakfest.ro/

 

Lasă un răspuns