“Românii au talent”

0
1256

Bună ziua,

Cu bucurie vă anunțăm că în perioada 12-17 octombrie  echipa “Românii au talent” va veni în localitatea dumneavoastră în căutarea talentelor românești autentice.

“Românii au talent” este un concurs care dă o șansă oamenilor simpli și talentați. Căutăm talente din orice domeniu cât şi oameni cu aptitudini deosebite (cântareți, dansatori, comici, rapsozi populari, imitatori, confecționeri, meşteşugari, acrobați, magicieni, coruri, trupe dans etc.) fără limită de vârstă și fără restricții.

Ne dorim ca sezonul șase sa fie cel puțin la fel de impresionant ca cele de până acum. De aceea căutăm să cunoaștem cât mai mulți oameni deosebiți şi talentați pe care să îi ajutăm să fie văzuți și apreciați.

Imaginați-vă că cel mai talentat român poate fi chiar lângă dumneavoastră.  Noi suntem acolo să-i încurajăm pe cei care nu au încredere sau care nici măcar nu știu ce talent deosebit au.

Vă rugăm să ne sprijiniţi în efortul  de a descoperi acești oameni și de a-i promova. În cazul în care cunoasteți oameni talentați, ne puteţi contacta la numărul de telefon : 0747.585.004.

Preselecțiile vor avea loc pe 4 noiembrie la Iași, hotel UNIREA.

Așteptăm cu interes propunerile dumneavoastră!

Vă mulțumim!

Pentru alte intrebări, vă stăm la dispoziție!

Nume:  Ilie Andreea

Mail : andreea.ilie@protv.ro

Telefon: 0751.200.367

Art.Pub.

 

Lasă un răspuns