Balul Dragobetelor 2013 @ Club Central

1
4956
Balul Dragobetelui 2013 @ Club Central
22.02.2013

„Petrece românește ziua îndrăgostiților!” – acesta a fost îndemnul pe care membrii Consiliului Local al Tinerilor l-au dat tuturor celor care au fost prezenți la petrecerea de Dragobete organizată astă-seară, în Club Central Piatra-Neamț.

Chiar dacă începutul s-a dovedit a fi mai greu, invitații și-au făcut apariția, așteptând nerăbdători o seară plină de distracție și provocări. Echipa CityNeamț a regăsit printre organizatori o atmosferă de multă preocupare și spirit de echipă, manifestată prin pozele de grup și repetițiile de dinaintea deschiderii evenimentului. Sala, transformată într-un mic „sanctuar” al iubirii, împodobită cu inimioare și culorile dragostei, a reprezentat pentru mulți, timp de o noapte, locul perfect pe care să-l petreci cu iubitul/(-a); cum spun unii: „O dată pe an e Dragobetele!”.

Nici de această dată, nu a lipsit mult așteptata competiție a Miss&Mister Dragobete. Cei doritori să participe au avut ocazia să se înscrie  la masa organizatorilor, având de înfruntat următoarele probe:

  • Defilare și prezentare – se cuvine aici să precizăm și echipele (exact așa cum s-au înscris):

Tyna & Alex
Ramona & Berea
Sabina & Alex
Simona & Florin
Marina & Costin
Caterina & Bogdy

  • Bunătăți de la bunicu’ împinse cu polonicu’
  • Urcarea mingii pe trupul băiatului, fata folosindu-se la rândul ei, numai de corp (fără mâini)

Jurizarea a fost făcută de membrii CLT.

Echipa câștigătoare, anunțată de cei doi prezentatori ai serii (Sebxta și Iustina), au fost declarați Ramona & Berea, pe locul al II-lea clasându-se Simona & Florin, locul al III-lea fiind ocupat de Caterina & Bogdy. Premiile au fost  oferite de Petite Boutique București (pentru locul al III-lea), ANNA SPA (locul al II-lea) și Restaurant Noir Piatra-Neamț (locul I).

Desigur, așa cum vă așteptați, un alt moment important al serii a fost apariția artistei special invitate, Ruby, care ne-a încântat timp de 45 de minute, cu melodii cunoscute precum „Stinge Lumina”, „Băieți de Bani Gata” și chiar un nou single, în premieră – „O mie și una de nopți”.

Pe lângă acestea, au existat și multe momente de divertisment: o echipă de dansatoare de la Colegiul Național Calistrat Hogaș a încântat privirile spectatorilor cu un dans pe ritmuri Hip Hop și nu numai), iar Alexa ne-a pregătit două dintre cele mai frumoase melodii, dedicate tuturor îndrăgostiților. Muzica a fost întreținută de DJ Beaver (warm-up) și DJ Arnold.

În ceea ce privește evenimentul, „acesta a fost un succes, fiind dedicat liceenilor și tinerilor în general. Ne bucurăm că n-au existat incidente care să împiedice acest lucru.”, spune Sergiu Dascălu.

„Față de edițiile anterioare, am avut și câteva noutăți; în primul rând artistul, anul acesta fiind prezentă Ruby, împreună cu Boier Bibescu, de la București. Pe lângă asta, distracția de la an la an devine din ce în ce mai mare – lucru care aduce un entuziasm și o noutate chiar și nouă, organizatorilor.”, spune Cosmin Dascălu.

„În plus, am și licitat băieți; numai băieți! Cel mai bine vândut a fost Cezar, cu 50 de lei.”, spune Elvira Ribacu, o altă organizatoare.

„Un alt punct interesant al serii a fost organizarea unui «mini – Harlem shake», care a avut destul de mare succes. Îl vom posta chiar și pe YouTube”, spune Sebxta.

Acesta a fost ultimul proiect organizat de componența actuală a Consiliului Local al Tinerilor. Mandatul acesteia ia sfârșit la începutul acestei primăveri, urmând ca la finalul lunii martie, noi candidați să ocupe posturile libere. CLT vă invită la competiție! („Am vrea o competiție acerbă. Să fim siguri că cei mai buni vor câștiga.”, spune Sergiu D.).

După o scurtă recenzie a evenimentului, vă prezentăm și galeria FOTO, așa cum v-am obișnuit, purtând semnătura fotografului nostru, Codruț Ciucanu.

Felicităm CLT pentru inițiativă și-i asigurăm de tot sprijinul nostru și pe parcursul mandatului viitor!

Echipa CityNeamț speră că ați avut o seară pe cinste! Noi așa am făcut!

Recenzie: Ștefan Grăpinoiu

Pagina evenimentului, aici.

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns