Recenzie + Galerie FOTO – Balul Bobocilor C.N. de Informatică @ Club Central

0
5245

Al doilea și ultimul set de fotografii a sosit!

Articol: Ștefan-Severian Grăpinoiu

Cel mai probabil, dacă Fitzgerald ar fi participat la Balul Bobocilor 2013 al Colegiului Național de Informatică, ar fi îndrăznit să dea o nouă petrecere, în semn de apreciere și recunoștință pentru munca pe care au depus-o organizatorii; pentru că și în acest an, am avut parte de o seară de neuitat din partea celor de la CNI! 🙂

Pentru că n-are rost să ne lungim, să vă prezentăm care au fost câștigătorii:

  • Locul I – Miss & Mister Boboc: Raluca Popa și Cristi Mazilu
  • Locul al II-lea – Miss & Mister Popularitate: Mara Sandu și Rooney (Răzvan Pascariu)
  • Locul al III-lea – Miss & Mister Eleganță: Mădălina Trifan și Sever Humă

Pe scurt – de ce a fost o noapte pe care a meritat s-o petrecem în Club Central?

În primul rând, Balul Bobocilor de la Colegiul Național de Informatică a fost un bal foarte popular. Au fost prezenți, după datele noastre, mai bine de 1000 de persoane. Atmosfera a fost întreținută de muzica lui Dj Morpheo, care i-a încântat pe toți invitații. Probele clasice, dar bine gândite le-au dat pe alocuri emoții bobocilor participanți la concursul Miss&Mister. Totul s-a terminat cu bine, având în vedere câștigătorii pe care îi vedeți mai sus, cu mențiunea că echipa CityNeamț felicită în mod egal și pe cei care nu au reușit să se întoarcă acasă cu o diplomă de titlu.

Cei de la Deepcentral au reușit în mod categoric să creeze o atmosferă autentică de concert! Nu cred că au fost mulți cei care să nu cânte versurile melodiilor „O stea”, „Sus până la cer” și multe altele.

Per total, un eveniment de nota 10. Momentele de dans au colorat seara evenimentului, schimbând ritmul și direcția tuturor celor aflați în Club Central, în seara de 25 octombrie. CityNeamț rămâne la ideea că la Colegiul Național de Informatică, vei găsi în fiecare an, un bal al bobocilor cât se poate de bun!

Până la anul, în schimb, felicităm organizatorii și vă lăsăm în compania fotografiilor care să vă amintească de aceste momente:

Revenim cu un interviu luat în exclusivitate trupei Deepcentral!

Notă: Pentru a naviga mai repede în galerie, te poți folosi de săgețile de pe tastatură. (<–  și –>).

Ana Zamă

Codruț Ciucanu

Mai găsiți pozele aici.

 

Lasă un răspuns