Galerie FOTO – Bal: Dragobetele sărută fetele (2014) @ Club Central

0
3245

După o lungă pauză de la balurile liceelor din toamnă, a sosit vremea ca C.L.T.-ul (Consiliul Local al Tinerilor) să ne mai scoată din atmosfera plicticoasă a studiatului sau a muncii (pentru cei care lucrează) și să ne ofere ceea ce așteptam de mult timp: un bal al dragostei de cea mai bună calitate!

Popular cât încape, balul dedicat sărbătorii de Dragobete a oferit celor prezenți o seară de neuitat, fie că au venit cu perechea sau au pornit în căutarea ei. După o împărțire strașnică, pe culori și tipuri de brățări, invitații au pătruns încântați în sala clubului, nu înainte de a fi îndemnați la o căsătorie de 24 de ore, oficiată și între sexe de același fel! (Asta da ofertă! :D)

Doi prezentatori frumoși [Adelina Afetelor și Sebastian Andrei / sebxta (sebxtaegalshow)], îmbrăcați fără cusur, au întreținut constant atmosfera și nu putem spune altceva decât c-au reușit nemaipomenit de bine, făcând din așteptarea invitatului special o perioadă de timp mult mai ușoară.

Desigur, concursul Miss&Mister Dragobete n-a lipsit nici el, plin de probe năzdrăvane care au avut scopul de-a testa compatibilitatea pe toate planurile (toate… :D) dintre parteneri.

Antonia, prezența mult râvnită a serii, a constituit punctul principal de atracție al evenimentului, încântându-i pe toți cei prezenți cu melodiile cunoscute și apreciate de toții fanii artistei. Timp de 45 de minute am avut parte de o voce frumoasă care a încercat să transforme Clubul Central într-un adevărat cuibușor al Dragostei.

Să nu uităm de minutul sărutului, care i-a îndemnat pe toți cei care au venit cu partenerul (cu mici excepții), să-și sărute perechea, sub cifra magică a celor 60 de secunde fără lumină… 🙂

Mai jos, vă prezentăm galeriile foto, despre care știți, la fel ca și noi, că spun totul despre seara Balului de Dragobete. Felicităm C.L.T.!

Galerie FOTO

Bogdan Ciurezu

Galerie FOTO

Codruț Ciucanu

Fotografiile pot fi găsite aici.

 

Lasă un răspuns