#priNeamt – ediția a 3-a

0
271

#priNeamt – ediția a 3-a – 5-11 septembrie, Piatra Neamț
● 7 zile
● 60+ de bloggeri invitați
● o conferință sub forma unui curs de marketing online în turism
● un infotrip prin județ care însumează 450 km

Eventur, o agenție specializată în evenimente de social media și consultanță în marketing pentru business-urile axate pe turism, înființată de un nemțean masterand în turism, Alex Filip, organizează, pentru al treilea an consecutiv, la Piatra Neamț, cel mai important eveniment dedicat promovarii unui județ din România în mediul online.

#priNeamt va avea loc în perioada 5-11 septembrie și se anunță o adevărată desfășurare de forțe menită să pună pe harta oricărui pasionat de călătorii o nouă destinație și anume județul Neamț.

Acesta va fi din nou promovat pe bloguri, portaluri online și rețele de socializare (Facebook, Twitter, Instagram) de către 60 de bloggeri, dintre care 40 din România, (fotografi, jurnaliști și bloggeri generaliști și de turism), 8 din Republica Moldova și 12 din Marea Britanie.

Delegația va parcurge cele mai importante obiective turistice într-un infotrip de 7 zile și va comunica pe toate canalele disponibile despre experiențele autentice pe care județul Neamț le poate oferi oaspeților săi.
Ediția a 3-a a evenimentului #priNeamt va include și o conferință de o zi destinată business-urilor din nișa de turism. Aceasta va avea loc pe 5 septembrie la Hotel Central Plaza din Piatra Neamț sub forma unui curs gratuit ce are obiectivul de a stimula crearea unor programe turistice tematice și dezvoltarea marketing-ului online pe nișa unităților de cazare și agențiilor de turism.

Cele mai noi informații despre promovarea online a turismului românesc, despre transformarea clienților deja existenți în clienți fideli se vor concentra în panel-urile de discuție adresate coordonatorilor de afaceri din domeniul turismului.

Lectorii cursului sunt Florin Bărhălescu (general manager ICAR Tours), Horia Szabo (marketing manager Conacul Archia), Cristian Ignat (PPC manager 2parale.ro), Alex Filip (general manager Eventur) și alți invitați în curs de confirmare. Vor fi prezenți și reprezentați ai autorităților locale, ai Ministerului Turismului, dar și cei 60 de bloggeri invitați.

Programul cursului care precede cea de-a treia ediție #priNeamt este disponibil pe www.eventur.ro, site-ul evenimentului, înscrierea fiind gratuită în limita locurilor disponibile.

”Ne-am născut și copilărit la Piatra Neamț și știm foarte bine cât de mult are de oferit întregul județ oaspeților săi. De trei ani încoace promovăm Neamț-ul ca destinație turistică, iar #priNeamț a ajuns la o magnitudine nesperat, dar meritat de mare. Atingem câteva milioane de cititori de bloguri și utilizatori de internet cu informații, păreri și fotografii relevante din zonele de interes turistic ale Piatra Neamț-ului și ale întregului județ, iar asta nu poate fi decât de bun augur pentru întreaga economie locală, pentru că atrage turiști.

Anul acesta am reușit să avem printre noi și 12 bloggeri din Marea Britanie, toți specializați în travel și în recomandări de călătorie, printre care și Christine Gilbert, bloggerul care a fost ales de revista National Geographic drept Traveler of the Year în 2013.

Ne bucurăm de susținerea autorităților locale, dar și de cea a Ministerului Turismului, fără ajutor n-am fi putut duce la capăt misiunea noastră, aceea de a pune întregul județ pe harta locurilor din România ce merită văzute de orice turist care ne vizitează țara. Nu ne vom opri aici, plănuit ceva și mai mare în 2015.” a declarat Toma Nicolau, co-organizator #priNeamt, blogger și partener al agenției Eventur.

Toate detaliile legate de eveniment, inclusiv lista de participanți, traseul ales de organizatori și modalitatea de înscriere la cursul gratuit de pe 5 septembrie pot fi accesate pe www.eventur.ro

 

Lasă un răspuns