Balul Bobocilor – C.N. „Petru Rareș” / 2014 @ Club Central

0
567

Crezi că ai văzut tot ce se poate ca «Rareș» să-ți ofere în materie de baluri? Anul ăsta îți garantăm că în Las Vegas, lucrurile vor fi de 10 ori mai explozive decât tot ce ai văzut sau ți-ai imaginat vreodată! Pentru că am făcut o schimbare pentru tine, pentru că ne-am dorit ca tu să vii și să vezi ce putem! Și pentru că există o regulă nescrisă în acest oraș, pe care noi te îndemnăm s-o urmezi fără dubii: „ai încredere în instinctele tale” și participă la un eveniment care o să-ți transforme toamna anului 2014 într-un sezon al balurilor de neuitat!

Pentru că facem o schimbare, surprizele pe care ți le oferim vor avea proporții pe măsura așteptărilor tale! Aducem OkapiSound la tine acasă, adică pe Maximilian, Tranda și MefX, acompaniați de muzică de cea mai bună calitate played by DJ Old Skull.
Crezi deja că știi tot ce ai nevoie? Aproape că ai dreptate. Ține minte că prețul unei invitații este 30 de lei și nu uita să cumperi un loc la canapeaua care se potrivește stilului tău. Mai avem și alte secrete pe care ți le vom dezvălui pe parcurs. Stai cu ochii pe noi și nu ezita! Transformăm Club Central într-un loc în care nu poți veni decât într-o singură seară!

«Rareșul» dă #ALLin!

What happens in Vegas, stays in Vegas!

Pagina de facebook a evenimentului, aici.

 

Lasă un răspuns