Recenzie: Balul Bobocilor CNCH 2014 @ Club Central

0
1141

O altă zi de vineri, un alt bal al toamnei 2014. Datorită prietenilor noştri de la CNCH (Colegiul Naţional Calistrat Hogaş), am avut parte de cea mai tare calătorie în jurul lumii. Fiecare echipă concurentă la titlul de Miss&Mister Boboc a avut rolul de ghid în ţările: Brazilia, Panama, India, Spania şi SUA şi pot spune că s-au descurcat excelent.

Sebxta [Sebastian Andrei (Sebxtaegalshow)] ne-a încântat din nou, de această dată doar în rolul de MC. Aşa cum ne-a obişnuit şi cum altfel nici nu se putea, apariţia lui a captat atenţia tuturor celor prezenţi. Acesta a întreţinut atmosfera, făcând să treacă mult mai uşor aşteptarea invitatului special şi a desemnării titlurilor de Miss&Mister CNCH. Toate momentele au fost introduse de Diana Luca şi Mihnea Anicăi, care s-au aflat în poziţia de prezentatori ai balului.

Atmosfera a fost întreţinută şi cu ajutorul DJ-ului de la Corvin Sound, Vlad Grigore(Warm up: Năfăreanu Octavian). Grasu XXL, aşteptat de către toată lumea, a reprezentat punctul principal de atracţie al evenimentului, încântându-i pe toţi cei prezenţi cu melodiile cunoscute şi apreciate de către toţi fanii acestuia. Însă, acesta nu a venit singur, astfel, ne-a făcut surpriza de a veni însoţit de către Tranda şi Mitza. O prestație deosebită, cu stil și bun gust, demonstrează o bună organizare a balului, pe care o felicităm și o considerăm chiar și pe viitor, demnă de lăudat.

Denumirea de bal al bobocilor are un scop bine definit. Aşadar, competiţia pentru titlurile de Miss&Mister Boboc, care a ţinut participanţii şi susţinătorii acestora în suspans, nu a lipsit. Astfel, organizatorii i-au alăturat pe 10 dintre bobocii Colegiului Naţional Calistrat Hogaş şi le-au oferit ocazia de a ne dovedi care dintre ei merită titlul! Pentru juriu a însemnat o adevărată provocare desemnarea câştigătorilor! Proba surpriză şi cele 4 probe clasice, dar bine gândite, au influenţat decizia juriului astfel:

Locul V – Miss&Mister Eleganţă: Ionela Stanciu şi Codrin Mironiuc

Locul IV – Miss&Mister Creativitate: Andreea Panaitescu şi Eduard Pătrunjel

Locul III – Miss&Mister Originalitate: Bianca Grama şi Matei Câmpescu

Locul II – Miss&Mister Popularitate: Bianca Barat şi Matei Rusu

Locul I – Miss&Mister Boboc CNCH 2014: Iustina Jipa şi Tudor Cărpuşor

Echipa CityNeamţ felicită toţi participanţii pentru munca depusă, indiferent de locul obţinut, cu toţii s-au descurcat remarcabil.

În curând, mai multe despre momentele de la bal veţi putea afla vizionând galeria foto, pregătită cu foarte multă muncă și dedicație, de colegul nostru Vlad Acozmulesei. Pozele vor apărea pe: https://www.facebook.com/pages/Acozmulesei-Vlad-Photographer/482454488446018?fref=ts

 

Redactor: Mădălina Georgiana Mihăilă

 

Lasă un răspuns