Recenzie + Galerie FOTO – Balul Bobocilor C.N. de Informatică @ Club Central

0
2220

Un nou an şcolar, o nouă sesiune de baluri. Vineri, în data de 24 octombrie, prietenii noştri de la C.N.I. (Colegiul Naţional de Informatică) ne-au oferit oportunitatea de a participa la balul care a dat startul acestui sezon. Vremea nu a fost una favorabilă, însă atmosfera din Club Central a fost una incendiară. Am intrat în atmosfera exotică şi fascinantă a celui mai renumit spectacol din lume, Carnavalul de la Rio.
Pe parcursul acestei seri, atmosfera a fost întreţinută de către DJ Mike Maiden. Connect-R, însoţit de dansatori şi aşteptat de către toată lumea, a reprezentat punctul principal de atracţie al evenimentului, încântându-i pe toţi cei prezenţi cu melodiile cunoscute şi apreciate de către toţi fanii acestuia.
Bine-nţeles, competiţia pentru titlurile de Miss&Mister Boboc, care a ţinut participanţii şi susţinătorii acestora în suspans, nu a lipsit. Astfel, organizatorii i-au alăturat pe 10 dintre bobocii Colegiului Naţional de Informatică şi le-au oferit ocazia de a ne dovedi care dintre ei merită titlul de Miss&Mister Boboc! Pentru juriu, a însemnat o adevărată provocare desemnarea câştigătorilor! Probele clasice, dar bine gândite, au influenţat decizia juriului astfel încât concurenții Livia Ioana Romaniuc şi Emilian Costin Mitronche au câștigat, fiecare, marele titlul al serii.

  • Locul al II-lea / Miss&Mister Originalitate: Diana Liciu și Codrin Apetrei
  • Locul al III-lea / Miss&Mister Popularitate: Brem Alexandra Ana-Maria și Darius Avadanei

Echipa CityNeamţ felicită toţi participanţii pentru munca depusă, indiferent de locul obţinut, cu toţii s-au descurcat remarcabil.
Mai multe despre momentele de la bal puteți afla, vizionând galeria FOTO de mai jos, pregătită cu foarte multă muncă și dedicație, de colegul nostru, Bogdan Ciurezu.

Redactor: Mădălina Georgiana Mihăilă

 

 

Lasă un răspuns