Bits&Bats prezintă: Vinyl Picnic Party

1
590

Duminica trecută am fost martorul unui eveniment organizat de Bits&Bats la ponton. Povestea evenimentului a început de la ora 14 şi a continuat până târziu în noapte sub acordurile dj-ilor prezenţi la petrecere.

Surprins de locul ales de organizatori şi intrigat de ideea că un brand de petreceri ce cochetează cu evenimentele din aria undergound va organiza un party în plină zi, am păşit uşor în locaţie având în minte multe întrebări legate de ceea ce avea să se întâmple. Spre surprinderea mea pontonul a fost reinventat de către cei de la Bits&Bats într-un mod inedit pentru un astfel de loc. Prin urmare am putut să mă bucur de o masă de tenis, unde am petrecut o bună parte a timpului testându-mi abilităţile de mare campion la el în sufragerie şi bucurându-mă de atmosfera de tip Wimbledon din acel mic colţişor. Însă asta nu a fost tot, dacă nu te regăseai într-un Roger Federer sau nu voiai să baţi mingea precum o face Simona Halep, atunci te puteai răsfăţa la un badminton, frisby sau volei ca pe Copacabana. Pe lângă toate aceste facilităţi de a petrece timpul puse la dispoziţie de organizatori , m-am distrat alături de câţiva prieteni la o partidă de rummy, în timp ce în jurul nostru se desfăşurau adevărate turnee de monopoly şi dixit.

În tot acest timp, m-am bucurat cu adevărat să ascult câteva dintre şlagărele anilor 80 îmbrăcate în straie noi de sărbătoare, marca AdrianR, ca mai târziu să îl ascult pe Charlie Boy the Rabbit King care, ca întotdeauna a pus publicul la o rundă de cardio pe ringul de dans.

Spre seară, m-am plimbat sub clar de lună cu hidrobicicleta pe lacul Bâtca Doamnei alături de alţi împătimiţi de senzaţii tari la ceas de seară pe valurile sălbatice ale Bistriţei.

Într-un sfârşit am ajuns acasă bucuros de ziua pe care o avusesem în compania unor oameni minunaţi într-un mediu natural, bio, prea bun, prea ca la ţară cu o părere total diferită de cea cu care iniţial venisem la party. Bravo Bits&Bats, bravo celor care au putut face ca totul să se întâmple şi felicitări nouă celor care ne-am bucurat de acest eveniment. Pentru a fi la curent cu cele mai noi ştiri despre Bits&Bats şi evenimentele acestora, vă invit să vă abonaţi site-ului sau paginii noastre de facebook.

Sursa foto: www.facebook.com/bitsandbats

Fotograf: Toma Ştefan-Daniel

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns