Recenzie Balul Bobocilor CNI 2015 + Galerie foto

1
1226

Oricine știe că din primele zile de școala gândul ne cam zboară … la baluri bineînțeles !

Și în acest an așa cum este tradiția, în octombrie, sezonul de baluri se declară deschis .

Tonul a fost incă o data dat de Colegiul Național de Informatică, iar tema lansată ne-a incitant pe toți – Inger si Demon ! Urma o seară de neuitat #delacerlapamant.

Robert Croitoru si Georgiana Ilie au facut excelent oficiile de prezentatori si gazde ale evenimentului .

Pe scena a fost prezent mc-ul Sebxta aka Sebastian Andrei (Sebxtaegalshow), iar sala a răspuns pe măsura provocărilor . El ne-a ținut companie până la aterizarea invitatului special și mai apoi pana la lansarea competiției Miss&Mister CNI .

Piesa de rezistență, vedeta de calibru, invitatul cu greutate , rapper-ul Grasul XXL nu a inșelat așteptările și a zdruncinat rândurile de petrecăreți . Oșisnuit al Clubului Central , Grasul XXL este de fiecare data garanția petrecerii reusite . Grasul s-a pliat pe tema și a punctat muzical antagonia dintre binele și răul zilelor noastre .

S-a dansat mult și s-a făcut risipă de energie pe ritmuri de rap , house , club si pe orice a iesit din difuzoare .

Esența evenimentului s-a transat in concursul pentru titlurile de Miss si Mister . Probele prin care au trecut bobocii au fost jurizate de profesori din Colegiului National de Informatica si de reprezentantii organizatorilor . S-au depus eforturi si s-au consumat straduinte si asta s-a vazut , concurentii au fost la inaltime dar la sfarsit premiile au ajuns la cei mai buni iar ceilalti s-au consolat cu experienta participarii .

Cei care au ramas cu o amintire de neuitat si au plecat cu diplome au fost :

Miss&Mister Popularitate – Iasmina Teodorescu & Alexandru Pascu

Miss&Mister Talent – Ana-Maria Seremet & Vlad Istrate

Marele titlu Miss&Mister CNI 2015 a plecat de asta data cu Iolanda Alecu  & Octav Stanciu .

 

Cu toții am avut parte de o seară admirabilă, stilată  și bine organizată .Echipa CityNeamț mulțumește și felicită organizatorii pentru modul remarcabil în care au reușit să administreze Balul Bobocilor  Colegiului National de Informatica 2015 .

 

Sunt în pregătire pozele realizate de  Claudiu Mihuț  și cum o poza face mai mult decat o mie de cuvinte… rămâneți pe fază!

 

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns