Recenzie: Balul Bobocilor CNI 2016 @ Central Plaza Hotel

0
1229

whatsapp-image-2016-11-01-at-08-59-48
O altă seară de vineri ce intorudce atmosfera distracţiei şi relaxării caracteristică weekendului. Noi, echipa CityNeamţ, am ales să ne distrăm în acest sfârşit de săptămână alături de prietenii de la CNI, la unul dintre primele baluri ale acestui sezon. Am avut parte de o experienţă hawaiană de neuitat. Atât organizatorii, cât şi bobocii au contribuit la starea noastră de bine, iar din acest punct de vedere pot spune că s-au descurcat ireproşabil.

Şi după cum ne-am obişnuit deja, am păşit pe plaja hawaiană alături de un călduros #AlohaFromCNI oferit de MC-ul serii, Sebxta [Sebastian Andrei (Sebxtaegalshow)]. Acesta a captat atenţia publicului şi a făcut ca timpul să treacă mai uşor până la venirea mult aşteptatului invitat special, fiind ajutat în acest sens de bit-urile DJ-ului Octavian Năfăreanu. Pe langă aceştia, doi oameni frumoşi au întreţinut publicul pe tot parcursul serii, fiind vorba de nimeni alţii decât Bogdan Covrig si Patricia Zaharia, care au prezentat momentele artistice şi ne-au ţinut  în suspans până in momentul anunţării câştigătorilor titlurilor de Miss&Mister ai acestei ediţii.

Puţin după miezul nopţii, am stins lumina si am dat drumul petrecerii împreună cu Ruby, care a făcut show şi şi-a încântat fanii cu cele mai consecrate melodii. A fost un moment memorabil, revitalizator, care ne-a făcut să traversăm toate cele 7 continente, fiind sarea şi piperul acestui bal. Personal, nu am decât cuvinte de laudă pentru această prestaţie, care m-a trimis cu gândul la spiritul hawaian şi m-a făcut să-mi fie dor de serile de vară.

De asemenea, unul dintre cele mai importante aspecte ale unui eveniment de acest tip este de a-i susţine pe talentaţii boboci ce au concurat pentru titlurile de Miss&Mister. Atât organizatorii, cât şi prezentatorii au fost alături de cele 6 perechi şi de susţinătorii lor pe parcursul celor 4 probe, printre care şi o probă surpriză, unde bobocii au facut faţă cu brio diverselor provocări ingenios pregătite de către organizatori. Odată cu terminarea probelor, decizia juriului a fost influenţată astfel:

Locul VI – Miss&Mister “Cel mai tare show”: Nistor Andra şi Busuioc Tiberiu

Locul V – Miss&Mister Originalitate: Constantiniu Damaris şi Cristopher Purcarelu

Locul IV – Miss&Mister Talent: Şoimaru Ioana şi Levent Canlar

Locul III – Miss&Mister Eleganţă: Cozma Carmen şi Cojocaru Cosmin

Locul II – Miss&Mister Popularitate: Munteanu Bianca şi Apetrei Octavian

Locul I – Miss&Mister Boboc CNI 2016: Anthony Gabor şi Teodora Covrig

Echipa CityNeamţ felicită toţi participanţii acestei ediţii pentru munca şi efortul depus, indiferent de locul obţinut, cu toţii având o prestaţie demnă de laudă.

Mai multe detalii despre momentele de la bal puteţi afla vizualizând galeria foto, pregătită cu foarte multă muncă și dedicație, de colegul nostru Alexandru Enache, disponibilă accesând: https://www.facebook.com/alessandre.enache1/
whatsapp-image-2016-11-01-at-08-59-56

 

Lasă un răspuns