Recenzie Balul Bobocilor CNCH 2016

0
305

Serile de vineri se dovedesc a fi de neuitat, iar seara de 4 noiembrie nu a fost o excepție. Balul Bobocilor Colegiului Național „Calistrat Hogas” a fost gazda unui bal ce va rămâne mereu în inimile celor ce au participat, fiind plin de surprize şi momente menite să întrețină atmosfera.

Tema #goforGOLD a fost portretizată prin vestimentația specifică anilor 20′, prin jocul de lumini şi prin decor. Atât bobocii, cât şi organizatorii, au reuşit să întrețină atmosfera prin momentele de excepţie pe care le-au pregătit. Pe tot parcursul serii, alături de noi au fost Alexandra Pavel şi Răzvan Teacu, care au prezentat momentele artistice şi ne-au ţinut  în suspans până în momentul anunţării câştigătorilor titlurilor de Miss&Mister ai acestei ediţii. Pe lângă aceștia, Andrei Sebastian, cunoscut de pietreni ca Sebxta, a revenit, aşa cum a spus şi el, acasă. Acesta a reuşit să întrețină atmosfera până la mult așteptatul artist, alături de DJ-ului Octavian Năfăreanu.

La puţin timp după miezul nopții, Lariss şi-a încântat fanii cu cele mai consacrate melodii, dar şi prin coveruri ale artiștilor internaționali. Momentul culminant al prestației a fost atunci când i s-a alăturat pe scena şi Shift, care a reuşit, prin piesele sale, să antreneze atmosfera în cel mai bun mod posibil.

De departe, cele mai frumoase momente ale serii au fost cele prezentate de talentații boboci ai acestui an.  Atât organizatorii, cât şi prezentatorii au fost alături de cele 5 perechi şi de susţinătorii lor pe parcursul celor 4 probe, printre care şi o probă surpriză.

Odată cu terminarea probelor, decizia juriului a fost:

LOCUL V – Miss&Mister „Creativitate”:

Alexandra Avram si George Cioflinc

 

LOCUL IV – Miss&Mister „Elegantă”:

Antonia Burduja si Ovidiu Mihăilescu

 

LOCUL III – Miss&Mister „Talent”:

Sabina Iordache si Robert Jora

 

LOCUL II – Miss&Mister „Popularitate”:

Iuliana Mitrofan si Flavius Petruca

 

LOCUL I – MISS&MISTER CNCH 2016:

Carina Butacu si Andi Ioan

 

Echipa CityNeamţ felicită toţi participanţii acestei ediţii pentru munca şi efortul depus, indiferent de locul obţinut, cu toţii având o prestaţie demnă de laudă.

 

Mai multe detalii despre momentele de la bal puteţi afla vizualizând galeria foto, pregătită cu foarte multă muncă și dedicație, de colegul nostru Alexandru Enache: https://www.facebook.com/alessandre.enache1/media_set?set=a.1129113947169949.1073741852.100002140636147&type=3

 

 

 

Lasă un răspuns