Recenzie: Balul Bobocilor CNPR 2016

4
852

Balul Bobocilor organizat de Colegiul Naţional „Petru Rareş” nu a fost nici pe departe anul acesta unul de trecut rapid cu vederea peste. Adevărul e că ar fi şi tare greu să se întâmple asta, luând în considerare locul îndrăzneţ şi artiştii aleşi să se ocupe de momentele culminante ale serii. Astfel, ideea unui bal organizat în Sala Polivalentă a trecut prin multe faze care s-au derulat rapid: întâi s-a suprapus pe ceea ce aştepta publicul de atâta timp – un bal inedit şi care să schimbe ceva în veşnica ordine pe care au adus-o cu ele balurile anterioare -, a urmat un moment în care lumea a început să devină sceptică, pentru ca mai apoi totul să se niveleze şi lumea să aştepte noaptea balului pentru a fi surprinşi.

Tema de anul acesta a fost una întâmpinată de mai toată lumea cu braţele deschise: Hollywood. A fost noapte şi prin tribune, şi pe teren, iar stelele, măcar pentru o noapte, am fost noi, publicul. Covorul roşu nu m-a dezamăgit, a fost acolo, iar odată cu el prezentatorii care au introdus atât probele participanţilor la titlurile de Miss&Mister, cât şi momentele artistice strecurate printre ele, Alexandru Alberto Apetri şi Ioana Diaconu, dar, mai ales, cele mai importante „staruri”: participanţii înşişi.

Şi la acest bal nelipsiţii Sebxta (Sebastian Andrei) şi DJ-ului Octavian Năfăreanu au întreţinut atmosfera până ce #Hollymoodul nopţii a atins cote maxime când băieţii de la CTC au acaparat scena, urmaţi de mult aşteptatul, venit direct din Finlanda, Axel Thesleff. Deşi o noapte lungă, acesta din urmă a reuşit să ne convingă că “Our party makes the difference”, aşa cum organizatorii ne asigurau încă dinainte de începerea evenimentului propriu-zis.
În ceea ce îi priveşte pe boboci, au ştiut cum să păşească pe covorul roşu, iar de-a lungul probelor la care au fost supuşi, printre emoţii, sclipici, reflectoare, ezitări, convingeri, prieteni şi speranţă, au reuşit să ne convingă pe noi, publicul, că în acea seară concursul era suspendat undeva pe umărul unor noi prietenii făcute de-a lungul a tot ceea ce a însemnat BBCNPR. Astfel, premiile acordate de către juriu au mers către participanţi în felul următor:

Locul VI – Miss&Mister Originalitate: Mara Gheorghe & Horaţiu Herdeş
Locul V – Miss&Mister Eleganţă: Bianca Gorea & Croitoru Matei
Locul IV – Miss&Mister Talent: Lavinia Găucan & Antonio Agafiţei
Locul III – Miss&Mister Popularitate: Dumitrache Diana & Ovidiu Mitrea
Locul II – The best actors: Adelina Ghineţ & Teacu Cosmin
Locul I – Miss&Mister Boboc CNPR 2016: Andreea Ştefănescu & Bogdan Ene

Aşadar, Balul Bobocilor al Colegiului Naţional “Petru Rareş” din anul acesta nu doar ca a adus elemente inovatoare în cum au să se desfăşoare, poate, balurile de acum înainte, dar, alături de celelalte baluri, împreună cu munca şi efortul depuse de către toată echipa ce a ajutat la realizarea lui, a demonstrat pentru a nu ştiu câta oară că Piatra-Neamţ nu duce lipsă nici de distracţie, dar nici de ambiţie.
Fotografiile din cadrul evenimentului.

 

4 COMENTARII

 1. „locație”? :)))))))))))
  Se vede foarte usor ca in spatele acestui „ziar” sau cum vreti voi sa il numiti sunt niste copii fara studii in domeniu, nici macar bacalaureatul unii, deoarece nu a ajuns varsta inca.
  O rog pe cea care a scris articolul sa caute in dictionar sensul cuvantului „locație” si apoi sa modifice articolul.

   
  • Ștefan, îți mulțumim pentru atenția ta. După cum ne-ai propus, ne-am uitat în dex și am găsit: LOCÁȚIE, locații Un loc anume, precis determinat. [Var.: locațiúne s. f.] – Din fr. location, lat. locatio, -onis, engl. location.

   Sperăm că am fost de ajutor.

    
   • V-ati uitat in dex online, probabil :))). Numai acolo puteati gasi aberatia asta. Drept dovada ca sunteti niste falsi si niste ipocriti este faptul ca, desi ati incercat sa imi demonstrati ca ati folosit cuvantul corect in context, ati modificat dupa ACEEA, totusi, articolul, inlocuind „locatie” cu „loc”. Felicitari! Un ziar de exceptie.

     
    • Ștefan, nu te forțează nimeni să stai și să ne citești dacă nu dorești. Eu îți spun că am dreptate, tu poți să crezi ce vrei. Și poate data viitoare nu folosim cuvinte ieșite din context pentru a exprima frustrarea. Noi facem asta pentru a ne dezvolta, nu ne plătește nimeni, vorba aia, din greșeli înveți (deși aici nu era nici o greșeală). Apăi dacă cineva greșește și altcineva stă ascuns și așteaptă să îi dea în cap la prima abatere, nu mai învață nimeni nimic. Dovada, limbajul tău. Mulțumesc mult

      

Lasă un răspuns