Seara germană: Proiecția filmului Grave Decisions

0
16

Seară germană: Proiecția filmului ‘Grave Decisions’

În această săptămână vom avea o nouă seară germană. Joi, 16 februarie, proiectăm în ceainărie filmul ‘Grave Decisions’, distribuit de Institutul Goethe și Centrul Cultural German.

‘Grave Decisions’ (tradus mot-a-mot din germană: ”Cu cât mori mai repede cu atât ești mort de mai mult timp”) este o comedie germană din anul 2006, în regia lui Marcus H. Rosenmüller. Povestea este despre un băiat din Bavaria ce se simte vinovat pentru că mama sa și-a pierdut viața la nașterea sa. Cu gândul la purgatoriu, Sebastian, băiatul de 11 ani, încearcă să evite pedeapsa capitală prin singurele două variante posibile: fie să ajungă un star rock, fie să îi găsească o nouă parteneră de viață pentru tatăl său.

Grave Decisions, 2006

Durată: 1h 55m

Regizor: Marcus H. Rosenmüller

8 Premii: Bavarian Film Awards (2007): 2 premii – Cea mai bună producție și Cea mai bună regie pentru categoria Young Film; German Film Awards (2007): 3 premii de Aur pentru: Cea mai bună regie, cel mai bun scenariu, cel mai bun punctaj; un premiu de argint pentru cea mai bună caracteristică de film; Munich Film Festival (2006): Cea mai bună regie; New Faces Awards (2007): Cea mai bună regie.

Info: http://www.imdb.com/title/tt0780180/?ref_=ttpl_pl_tt

Trailer: http://cineuropa.org/vd.aspx?t=video&l=en&rdID=72189&f=t&fmt=flv

********************************************************

Ceainăria Teaz

Petru Rareș 11A

*********************************************************

Intrarea este liberă.

Capacitatea salonului este limitată. Rezervările sunt binevenite la 0758 628 913

Pentru o organizare cât mai bună vă rugăm să fiți prezenți cu măcar 15 minute înainte de începerea proiecțiilor.

Vă rugăm ca pe durata proiecțiilor să setați telefoanele mobile pe modul „silențios” și să păstrați liniștea. Este interzis accesul cu alimente.

*********************************************************

Vă mulțumim,

Vizionare plăcută!

 

 

Lasă un răspuns