Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMFCD

0
120

Societatea Studenților în Medicină din București, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila”, are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a opta ediții a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, ce va avea loc în data de 20 MAI 2017.

Simularea reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul elevilor claselor a XI-a și a XII-a ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină, oferindu-le posibilitatea de a participa la un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă. Prin intermediul acestuia, elevii își pot testa nivelul de cunoștințe acumulate și se pot familiariza totodată cu atmosfera și condițiile de examen, verificându-și capacitatea de a se adapta și de a rezolva cerințele în timpul alocat și în condițiile presiunii și emoțiilor aferente oricărei evaluări oficiale.

În fiecare an, peste 2000 de elevi participă la Simulare. Acest număr impresionant reflectă, pe de o parte, profesionalismul și seriozitatea de care SSMB a dat dovadă în demararea acestui proiect, dar totodată conferă veridicitate rezultatelor, întrucât fiecare candidat își poate aprecia poziția într-un clasament final cu un număr de contracandidați apropiat de cel de la examenul de admitere.

Dincolo de latura academică, în cadrul simulării se organizează o serie de evenimente non-formale precum turul facultății, târguri de prezentare, jocuri și alte activităti, iar cu această ocazie elevii îți pot cunoaște viitorii colegi, care le vor vorbi despre posibilitătile de implicare în activități de voluntariat în timpul studenției și despre viața de medicinist la Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila” .

Înscrierile la Simularea Examenului de Admitere se desfășoară în perioada 6 MARTIE -24 APRILIE 2017 pe site-ul oficial al Simulării –http://ssmb.ro/simulare la secțiunea “Înregistrare”. Tot pe site veți putea găsi regulamentul de participare și calendarul complet al evenimentului.

Vă așteptăm cu drag,
Echipa SSMB

 

Lasă un răspuns