Școala Curioșilor 2017

0
151

Call pentru voluntari!

Școala Curioșilor 2017 caută voluntari dedicați și entuziaști care să se implice în organizarea și desfășurarea activităților în cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului, care se va derula între 24-28 iulie la Palatul Copiilor din Piatra Neamț.

Proiectul se adresează elevilor din clasele a IV-a, a V-a și a VI-a și urmărește popularizarea științei în rândul elevilor prin ateliere, experimente și prezentări interactive pe diverse teme științifice, susținute de oameni pasionați de știință: studenți, profesori, cercetători.

Sarcinile voluntarilor vor implica: distribuire flyere și afișe în școli, pregătirea materialelor pentru ateliere, suport pentru invitați, organizare jocuri, coordonare copii, realizare fotografii. Pentru a face parte din echipa organizatoare trimiteți un mail la piatraneamt@scoalacuriosilor.ro cu numele complet, clasa, liceul, numărul de telefon. Mentionați dacă aplicați pentru rolul de fotograf. Disponibilitatea pe tot parcursul evenimentului va fi obligatorie. Se oferă adeverință de voluntariat.

Mai multe informații despre proiect, cât și despre ediția de anul trecut pot fi găsite la www.scoalacuriosilor.ro.

Totodată, s-a dat startul înscrierilor pentru elevii dornici să participe la acest eveniment. Participarea va fi gratuită, iar numărul de locuri este 50. Pentru înscriere aceștia sunt invitați să acceseze pagina ”Înscriere” a site-ului evenimentului.

 

 

 

Lasă un răspuns