Time for Action!

Filmul de Piatra a ajuns la a zecea ediție!

Cel mai prietenos festival împlinește un deceniu de la apariție si v-a pregătit nenumărate surprize pe întreaga durată a festivalului!
Sărbătorim între 27 și 31 iulie 2017, la Piatra Neamț, în stil #VolunteerPower: cu cele mai proaspete scurtmetraje, evenimente și invitați speciali, locații inedite, cei mai prietenoși voluntari și nopți luuuuungi și greu de uitat.
Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, pregătiți-vă de fredonat! Apoi, de vizionat filme în 5 locații diferite, de dansat la Silent Disco și de câteva concerte nemaivăzute!

Dacă încă n-ai pus datele în calendar și mai ai nevoie de convingere, iată câteva argumente:
– Filmul Breaking News, în avanpremieră națională, în prezența actorului Andi Vasluianu;
– Cele mai proaspete scurt-metraje în competiție, cele mai premiate scurt-metraje în afara competiției;
– Tatratea Silent Dance, două party-uri cu muzica la căști;
– ultima zi de festival, pe malul lacului, cu Alexandru Andries, The Kryptonite Sparks, Baba Dochia și The Twisters plus proiecția documentarului Planeta Petrila.

Anul acesta se anunță un juriu formidabil, unul dintre reprezentanții acestuia fiind chiar Alexandru Andrieș, care, pe lângă muzician, arhitect, scriitor și pictor, este și un cinefil împătimit!

Zilnic, impetuoșii voluntari ai festivalului vă vor oferi câte un update al evenimentelor ce așteaptă să vină în weekend, așadar, abonează-te la evenimentul de mai jos pentru a te convinge că FdP este locul unde TREBUIE să fii în perioada 27-31 iulie!
https://www.facebook.com/events/1505604182804958/?ref=br_rs

Detalii legate de abonamentele la festival vor apărea în curând!
Stay tuned! #FdP10 #volunteerpower

 

Lasă un răspuns