Concurs de fotografie “PATRU” @ Rotaract Piatra Neamț

0
121

Au început înscrierile pentru cea de a patra ediție a concursului de fotografie organizat de Rotaract Club Piatra-Neamț! Anul acesta tema esta una cu totul diferită și provocatoare –„PATRU”.

Înscrierile la eveniment au loc până pe 4 noiembrie 2017, iar în parteneriat cu Galeria Era pe data de 17 noiembrie 2017, ora 18:00, la Central Plaza Hotel – Piatra Neamț, vor fi expuse fotografiile concurenților și premiate cele mai bune dintre acestea. Expoziția va putea fi admirată până pe data de 1 decembrie în cadrul galeriei.

Ca în fiecare an înscrierile se fac la adresa de email: contact@rotaractpiatraneamt.ro, iar regulamentul concursului îl puteti gasi atat pe site-ul nostru: http://www.rotaractpiatraneamt.ro/2017/10/concurs-foto-patru-editia-iv/ , cat si pe pagina de facebook unde like-urile primite la fotografii vor fi contorizate pentru jurizare.

Anul acesta juriul va fi alcătuit din Ionuț Ștefănescu, profesor, alpinist și pasionat de fotografie, Șerban Bogdanși Ciprian Babor – fotografi și Roxana Pricop – jurnalist și specialist comunicare.

Premiile constau în telefoane inteligente : Samsung S8 marele premiu, locurile 2 și 3 –câte un smartphone.

Fotografiile câștigătoare, cu acordul deținătorilor, vor fi înrămate conform tradițieiși licitate la „Balul de Caritate” ce urmează a fi organizat de către Clubul Rotaract Piatra Neamț în luna decembrie, având drept scop strângerea de fonduri pentru Laboratorul de științe.

 

Lasă un răspuns